Nieuwe Belgische vrachtmaatschappij wil naar VS

5 mei 2018 - 9:04 | Door: 
Niek Vernooij
| Foto: EU

LUIK - Een nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij is van plan om vrachtvluchten te beginnen van Luik naar de Verenigde Staten. Volgens CH Aviation heeft ACE Air Cargo Europe heeft bij het Amerikaanse ministerie van Transport toestemming aangevraagd voor de vluchten.

De nieuwe maatschappij is op dit moment ook bezig zijn met het aanvragen bij de Belgische autoriteiten van een Air Operator's Certificate (AOC) en een Operating License (OL). ACE Air Cargo Europe zou zijn geaffilieerd met het Israëlische CAL Cargo Airlines.

In eerste instantie wil ACE Air Cargo Europe vluchten voor andere maatschappijen willen uitvoeren op ACMI-basis. In de toekomst zouden ook vrachtlijndiensten en charters met eigen vliegtuigen naar de Verenigde Staten tot de mogelijkheden behoren.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen