KLM via Loganair naar Schotse eilanden

Loganair Embraer 145
4 maart 2020 - 10:45 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom
| Foto: Loganair

SCHIPHOL - KLM biedt vanaf 29 maart vluchten aan richting de Schotse eilanden, door een samenwerking met Loganair. De Schotse regionale luchtvaartmaatschappij biedt reizigers in Aberdeen, Edinburg, Glasgow en Inverness de optie om over te stappen.

Passagiers kunnen bij KLM nu vluchten boeken naar Orkney Island, de Shetland Eilanden en de Western Isles.

“We kijken uit naar de samenwerking met Loganair, waarmee we ons netwerk in het noorden van het Verenigd Koninkrijk versterken. We hebben in Loganair een zeer betrouwbare partner gevonden, waarmee we passagiers meer overstapmogelijkheden en extra bestemmingen kunnen bieden in dit prachtige deel van Schotland”, aldus Jan Vreeburg, directeur Allianties bij KLM.

 


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen