Luchtvaartnieuws Podcast: weg van de vliegschaamte & zelf rijden of zelfrijdend

Luchtvaartnieuws Podcast
15 juni 2024 - 23:41 | Door: 
onze redactie
| Foto: Reismedia

In de nieuwste Luchtvaartnieuws Podcast praten we met twee deskundigen, Gerben Broekema en Tom Alkim, over de relevantie van de luchtvaartsector en waarom vliegen niet iets is om je voor te schamen. Daarnaast komen praktische voorbeelden aan bod over de stand van zaken op het gebied van automated mobility (waaronder zelfrijdende auto's).

Gerben Broekema is een gepassioneerde luchtvaartstrateeg en ondernemer met een sterke ambitie om de transitie naar Aviation 2.0 te ondersteunen. Hij is een expert in eRegionale Luchtmobiliteit, in het bijzonder met betrekking tot economie, markt en maatschappelijke relevantie. Ook is hij betrokken bij verschillende elektrische luchtvaartinitiatieven tussen luchthavens en op ecosysteemniveau in Nederland en daarbuiten.

Gerben heeft jarenlange ervaring opgedaan als luchtvaart- en reisconsultant bij McKinsey&Company, en heeft ook bijna 10 jaar ervaring in een corporate omgeving bij de Schiphol Group met het leiden van groepsstrategie, internationale partnerschappen en internationale samenwerkingsverbanden.

Tom Alkim is Strategisch Adviseur Connected & Automated Mobility bij het Nederlandse bedrijf MAPtm, dat advies, digitale en operationele diensten levert in het ITS-domein. Tom heeft bijna 25 jaar ervaring in de publieke sector en werkte op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, C-ITS en Connected & Automated Mobility voor Rijkswaterstaat, het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en de Europese Commissie.

Beluister de Luchtvaartnieuws Podcast via Soundcloud, Spotify of hieronder in de player.

 

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen