Brussels Airlines opent stembussen voor nieuw speciaal kleurenschema

Manneken Pis
4 oktober 2024 - 11:38 | Door: 
onze redactie
| Foto: Brussels Airlines

Voor het nieuwste Belgian Icon-toestel, zoals Brussels Airlines haar vliegtuigen met speciaal 'Belgisch' kleurenschema noemt, mochten mensen zelf een ontwerp insturen. Uit de ruim 900 inzendingen heeft een jury er 15 gekozen. Het publiek mag nu meebepalen welk ontwerp daadwerkelijk op een Airbus A320 van de luchtvaartmaatschappij komt.

De stemming is geopend tot en met 11 oktober. De vijf ontwerpen met de meeste stemmen worden daarna gepresenteerd aan een externe jury. Deze jury zal op 14 oktober in Brussel samenkomen om het uiteindelijke ontwerp te kiezen. Het winnende ontwerp blijft nog geheim tot het vliegtuig in het voorjaar van 2025 aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Stemmen kan vanaf nu op de website van Brussels Airlines. Daar kunnen ook alle ontwerpen in detail bekeken worden.

Belgian Icon Wedstrijd

Beeld: Brussels Airlines

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen