Aviareps vertegenwoordigt Gulf Air in Nederland

3 november 2010 - 16:36

BAHREIN - Gulf Air, de nationale luchtvaartmaatschappij van Bahrein, laat zich in Nederland voortaan vertegenwoordigen door Aviareps. De vestiging van Aviareps nabij Schiphol neemt met onmiddellijke ingang alle sales-, marketing- en ticketingactiviteiten van Gulf Air op de Nederlandse marrkt voor rekening. Aviareps is al de general sales agent voor Gulf Air in Zwitserland, Tsjechië en België.

Gulf Air, dat in het verleden zelf vluchten uitvoerde naar Schiphol, heeft de Europese actviteiten op dit moment beperkt tot Frankfurt, Parijs en Londen. In totaal worden wekelijks 28 vluchten uitgevoerd vanaf deze luchthavens. Gulf Air voert alle vluchten naar Europa uit met Airbus A330-200’s.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen