Amsterdam in top drie BA-bestemmingen rond jaarwisseling

22 december 2004 - 1:00
HOOFDDORP - Amsterdam is voor Britten één van de populairste bestemmingen om de jaarwisseling door te brengen. Dat meldt British Airways. Volgens de maatschappij vliegen rond Oud en Nieuw alleen meer passagiers naar wereldstad Parijs en Genève, een belangrijke toegangspoort naar diverse wintersportgebieden.

Tijdens de feestdagen zullen naar verwachting twee miljoen passagiers met British Airways vliegen. De drukste dag met vertrekkende passagiers wordt waarschijnlijk donderdag 23 december. Er zullen dan alleen al vanaf Londen Heathrow en Londen Gatwick 50.000 reizigers vertrekken.

New York is de populairste verre kerstbestemming, gevolgd door het tropische Miami en Hongkong. Binnen de Europese grenzen is tijdens de kerstdagen Parijs de populairste bestemming. Genève staat op de tweede plaats en de top drie voor Europese bestemmingen wordt gesloten door Madrid.





Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen