Goed resultaat Virgin Atlantic dankzij zakenreizigers

26 juni 2006 - 2:00
LONDEN - Virgin Atlantic Limited heeft in het boekjaar 2005/2006 een positief resultaat gerealiseerd. De omzet steeg met zeventien procent naar 2,8 miljard euro. De winst voor belastingen van de complete luchtvaartgroep, waartoe naast Virgin Atalnatic Airways ook Virgin Nigeria Airways en touroperator Virgin Holidays behoren, verdubbelde tot 60,5 miljoen euro.

Met name het groeiend aantal zakenreizigers had een positief effect op het resultaat van Virgin. Het aantal reizigers in de duurdere vervoersklassen nam toe met 10,1 procent. Dat is volgens de maatschappij mede te danken aan de nieuwe Upper Class Suite, een soort tweepersoons slaapkamer.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen