Thai Airways en Shanghai Airlines gaan samenwerken

26 juni 2006 - 2:00
BANGKOK - Thai Airways en Shanghai Airlines hebben een Memorandum of Understanding getekend voor een commerciële samenwerking. Dat hebben beide Aziatische luchtvaartmaatschappijen gezamenlijk bekendgemaakt. De voorgenomen samenwerking omvat onder meer code-sharing, het koppelen van loyaliteitsprogramma’s en het op elkaar afstemmen van vliegtijden.

De maatschappijen willen hiermee onder meer een impuls geven aan het toerisme tussen China en Thailand. Shanghai Airlines trad kortgeleden toe tot de Star Alliance, de luchtvaartalliantie waartoe ook Thai Airways behoort.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen