Regional jet Northwest botst met bagagetruck op luchthaven Detroit

13 november 2008 - 1:00
DETROIT - Op Detroit Metropolitan Airport is donderdag (13 november) een vliegtuig van Northwest Airlink in botsing gekomen met een voertuig dat bagagekarretjes sleept. In het vliegtuig, dat net was geland na een vlucht uit Grand Rapids, bevonden zich 21 passagiers en drie bemanningsleden. Alle inzittenden van de Canadair Regional Jet bleven ongedeerd. De chauffeur van de bagagetruck moest met lichte verwondingen in ziekenhuis worden opgenomen.


Het vliegtuig is eigendom van Pinnacle Airlines, dat onder de vlag van Northwest Airlink regionale vluchten uitvoert voor Northwest Airlines. De regional jet raakte door de botsing beschadigd.

Nader onderzoek moet uitwijzen hoe de twee voertuigen elkaar konden raken.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen