BA bang voor permanente schade aan zakenproduct

15 juli 2009 - 2:00
LONDEN - British Airways-bestuursvoorzitter Martin Broughton maakt zich zorgen maakt over de extreme teruggang in zakelijk vervoer in de zakenklassen van luchtvaartmaatschappijen. Dit meldden Britse media. Broughton waarschuwt ervoor dat de vraag nooit meer volledig zal herstellen.


“Er is bewijs dat zakelijke klanten niet langer meer de toegevoegde waarde inzien van de mate van flexibiliteit die wordt aangeboden in de hoogste prijsklassen. Dit duidt op een permanente en structurele wijziging in de markt en toont een fundamentele wijziging van ons traditionele business model.”

Het vervoer in de zakenklassen is voor de tiende maand op rij teruggelopen bij British Airways. Toch lanceert de maatschappij in september tweemaal daags vluchten tussen Londen City Airport en New York, die worden uitgevoerd met Airbus A318's met 32 stoelen.

Tussen Amsterdam en New York en Parijs en New York vliegt BA-dochter OpenSkies met Boeing 757's in een volledige zakenconfiguratie.







Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen