Theater tussen de militaire vliegtuigen van MLM

4 februari 2011 - 16:17

SOESTERBERG - Het Militair Luchtvaart Museum wordt het toneel van drie verschillende theatervoorstellingen. In de voorjaarsvakantie vormen stukken uit de collectie van het museum in Soesterberg het decor van de voorstellingen, maakte het museum vrijdag bekend.

De F-16 van het museum krijgt de hoofdrol in het stuk Vlucht van de eeuw. In de voorstelling worden gasten van het museum meegenomen langs de hoogtepunten en ontwikkelingen uit de geschiedenis van de luchtvaart.

Tijdens de andere twee voorstellingen hebben twee vliegeniers een hoofdrol. Bob Salto vertelt over zijn capriolen met zijn Fokker D-21 en een Nederlandse Spitfire-vlieger neemt de bezoekers mee in de belevenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De voorstellingen worden van 20 tot en met 27 februari gespeeld in het Militair Luchtvaart Museum.

(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen