Luchthaven Schiphol krijgt eigen glossy

23 augustus 2011 - 2:00

SCHIPHOL - Vanaf september heeft de luchthaven Schiphol een eigen glossy: Schiphol Magazine. Uitgever Wereldwijt Publishing laat het Engelstalige blad in een oplage van 100.000 stuks vanaf 1 september maandelijks op de luchthaven verspreiden. Wereldwijt lanceerde vorig jaar al de glossy Amsterdam Magazine.

In Schiphol Magazine wordt ingegaan op onder meer bijzondere bestemmingen, extreme sporten, boeken, mode, gadgets en dvd's. Ook wordt een kijkje gegeven in de keuken van de luchthaven zelf. “Reizigers delen hun ervaringen, een piloot geeft uitleg over de cockpit en bekroonde auteurs geven je iets te lezen”, aldus de uitgevers over de inhoud van het nieuwe blad.

Het blad is vooral gericht op buitenlandse bezoekers die op Schiphol arriveren.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen