Vijftig jaar Luchtvaartjaarboeken: editie 2012 in aantocht

12 november 2011 - 11:12

DRIEBERGEN - Met '1962' als eerste editie, is het bekende Luchtvaartjaarboek aan een jubileumeditie toe. Luchtvaartjournalist Ruud Vos heeft editie 2012 afgerond, met een overzicht van alle luchtvaartontwikkelingen in 2011. De Luchtvaartjaarboekenreeks is alleen in de periode 1971 tot 1975 onderbroken geweest. Uitgave 2012 is inmiddels in de voorverkoop gegaan.

Het tweehonderd pagina's tellende overzicht met tekst en foto's beschrijft alle opvallende ontwikkelingen in de grote luchtvaart, zoals bijvoorbeeld de succesvolle lancering van de Airbus A320neo en Boeing 737MAX. Ook de eerste vlucht van de Boeing 747-8Intercontinental, de aflevering van de eerste Boeing 787 en het honderdjarig jubileum van Fokker worden beschreven. Zoals gebruikelijk is eveneens ruimte ingeruimd voor nieuws uit de militaire luchtvaart, zakenluchtvaart en kleine luchtvaart.

In het boek is tevens het luchtvaartregister opgenomen, evenals een overzicht van orders en leveringen.

'Luchtvaart 2012' van auteur Ruud Vos, uitgegeven bij De Alk, kan besteld worden via de Luchtvaartwebshop. Het boek is leverbaar vanaf 21 november.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen