Rel rond voetballer Balotelli op Linate Airport

8 februari 2013 - 14:34

MILAAN - Voetballer Mario Balotelli heeft onlangs op de Milanese luchthaven Linate een "heftige aanvaring" gehad met de politie en parkeerwachten. Dit melden Britse media vrijdag. Balotelli, die tot voor kort bij Manchester City speelde, wilde enkele vrienden afhalen op Linate, maar parkeerde zijn wagen vlakbij de uitgang van de aankomsthal.

Toen hem erop werd gewezen dat hij in overtreding was, reed Balotelli een klein stukje verder, naar een plaats waar hij nog steeds niet mocht staan.

Parkeerwachters gaven hem hierop een boete van 65 euro. Balotelli zou daarna in woede zijn ontbrand en het personeel, evenals de gealarmeerde politie hebben uitgescholden. AC Milan erkent dat er "een incident" was met de 22-jarige Balotelli op de luchthaven, maar zegt dat er geen sprake was van ruzie.

In zijn drie jaar bij Manchester City bouwde de heetgebakerde Balotelli ook al een naam op als foutparkeerder. In totaal werd zijn auto 27 keer weggesleept en moest hij 12.000 euro aan boetes betalen. Geen probleem voor ‘Super Mario’, die in Manchester miljoenen verdiende en bij AC Milan vier miljoen euro per jaar toucheert. Daar komen de bonussen en inkomsten van reclamecontracten nog bij.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen