Nieuwe busverbinding tussen Randstad en Brussels Airport

25 maart 2013 - 1:00

BRUSSEL - Reizigers uit het westen van Nederland kunnen Brussels Airport nu met een speciale shuttlebus bereiken. Sinds begin maart rijdt er drie keer per dag een luxe bus tussen Den Haag, Rotterdam en de luchthaven van Brussel. De dienst wordt verzorgd door Royal Dutch Coach.

Vanuit de randstad vertrekt de bus twee keer ’s ochtends vroeg en één keer aan het einde van de middag. Het introductietarief voor een retourticket van Rotterdam naar Brussels Airport is negentien euro, een korting van vijftig procent ten opzichte van het normale tarief. Dit kortingstarief geldt tot 1 april.

De reistijd naar Brussel bedraagt twee uur en vijftien minuten. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.royaldutchcoach.nl.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen