HBcarPC tovert auto om tot multimedia werkplek

9 januari 2006 - 1:00
LEUSDEN - De Dragon Media Group introduceert de HBcarPC. Deze computer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de auto. Het systeem stelt de gebruiker in staat om onder meer van internet, e-mail, DVD, navigatie, carkit, MP3, games en het foto-album in de auto te gebruiken. De HBcarPC werkt op een 12 Volt voeding en is te bedienen via touch-screen.

Enkele specificaties van de autocomputer zijn: Intel Celeron 2.0 GhZ Processor, 512 – 2048 MB DDR400 werkgeheugen, 40-120GB HD, 64MB Videokaart, DVD Speler, 3x USB2.0, 1x FireWire, 2x Line out audio, 1x Line in audio, 1x LPT poort, 1x Serial interface.

De Touchscreen schermen zijn te leveren van 7 tot en met 12 inch en kunnen gevarieerd worden toegepast in de auto. Zo is het ook mogelijk om meer dan een scherm in de auto te plaatsen of zelf een indash oplossing te creëren.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen