China Airlines en China Eastern bundelen spaarprogramma

4 januari 2006 - 1:00
TAIPEI - Reizigers op vluchten van het Taiwanese China Airlines kunnen sinds deze week frequent flyer miles sparen op vluchten van het Chinese China Eastern Airlines. De twee maatschappijen werkten reeds sinds 2004 samen, maar tot nu toe kon slechts op een aantal routes miles gespaard worden.

Het Dynasty Flyer Program van China Airlines telt zo’n twee miljoen leden. Van de Eastern Miles Club van China Eastern Airlines zijn meer dan vijf miljoen passagiers lid. Zij kunnen nu op zowel internationale als binnenlandse vluchten van beide maatschappijen punten sparen en die gebruiken om gratis tickets of gratis upgrades te ontvangen.

China Eastern is de derde Chinese maatschappij waarmee China Airlines een dergelijke overeenkomst heeft. Eerder werden met Air China en China Southern Airlines ook al vergelijkbare overeenkomsten gesloten.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen