Air France en KLM stunten met tarieven vanuit de golf

17 januari 2016 - 14:21 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN - Reizigers vanuit de Golfstreek kunnen voordelig reizen met Air France en KLM naar Europa en Noord-Amerika in de economy en business class. De aanbiedingen gelden vanaf Dammam (Saoedi-Arabië), Dubai, Abu Dhabi en Koeweit. De speciale tarieven zijn te boeken tot en met 2 februari 2016. Gevlogen kan worden tot en met 30 juni 2016.

Air France heeft zogenaamde 'Oh-la-la Deals' en KLM 'Dream Deals'. Er kan een stopover worden gemaakt in Parijs en Amsterdam.

Enkele voorbeelden van retourtarieven zijn:

  • Economy class vanuit de VAE naar Europe vanaf 532 euro met Air France of KLM.
  • Economy class vanuit de VAE naar de Noord-Amerika vanaf 778 euro met Air France of KLM.
  • Business class naar Europa vanaf 2150 euro en naar Noord-Amerika vanaf 3150 euro met Air France of KLM.
  • Economy class naar Berlijn vanaf Koeweit vanaf 385 met KLM.
  • Economy class naar New York vanaf Dammam vanaf 744 euro met KLM.

KLM is recentelijk gestart met het inzetten van de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner op de routes van en naar Abu Dhabi en Dubai.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen