ATR bijna rond met Chinezen voor dertien ATR42-600's

ATR42-600
19 juni 2017 - 23:42 | Door: 
onze redactie
| Foto: ATR

LE BOURGET - De Chinese Shaanxi Tianju Investment Group heeft een intentieverklaring getekend voor de aanschaf van tien ATR42-600’s. De turboprops moeten vanaf 2018 worden ingezet op regionale luchtdiensten in de regio Xinjiang.

Daarnaast tekende de Xuzhou Hantong Aviation Development Corporation een letter of intent voor drie ATR42-600’s. Die moeten vanaf 2018 regionale vluchten verzorgen in de provincie Jiangshu.

ATR heeft al jaren een band met China. Zo bouwt de Xi’an Aircraft Industry Corporation, onderdeel van AVIC, rompdelen en stukken van de vleugel voor de toestellen.
 


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen