Nieuwe meesterwerken op Schiphol

Nieuwe meesterwerken schilderij
17 november 2023 - 12:29 | Door: 
onze redactie
| Foto: Schiphol

Het Rijksmuseum op Schiphol heeft de deuren geopend van haar nieuwe expositie: ‘Aan tafel!’. De nieuwe expositie toont een selectie aan 17de-eeuwse schilderijen van onder andere Pieter Gallis, Gabriel Metsu en Abraham Mignon. Stillevens en scenes uit het dagelijks leven vertellen reizigers meer over de tafel- en eetcultuur van die tijd.

De luchthavenlocatie van het Rijksmuseum is een extensie van het wereldberoemde Rijksmuseum in Amsterdam en is te vinden op de Holland Boulevard tussen Lounge 2 en Lounge 3. De jaarlijks wisselende tentoonstelling op ruim 162 vierkante meter is 24 uur per dag gratis toegankelijk voor iedereen die aankomt, vertrekt of overstapt op Schiphol.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen