Cathay Pacific neemt nieuwe Business Class met schuifdeurtjes in gebruik

Cathay Pacific Business Class Aria Suites
18 oktober 2024 - 12:36 | Door: 
onze redactie
| Foto: Cathay Pacific

Cathay Pacific heeft vrijdag de eerste vlucht uitgevoerd met de nieuwe Business Class-cabine aan boord: van Hongkong naar Beijing. De luchtvaartmaatschappij voorziet de komende jaren haar Boeing 777-300ER’s van dit product.

In de Aria Suites, zoals Cathay de nieuwe Business Class noemt, hebben alle passagiers een schuifdeurtje voor meer privacy. Ook zijn de stoelen van de nieuwste technologie voorzien, zoals 24 inch 4K-schermen. De stoelopstelling blijft 1-2-1.

Tegelijkertijd met de nieuwe Business Class, wordt ook de Premium Economy-cabine vernieuwd en krijgt de Economy Class een lichte opfrisbeurt.

Boeing 777-9
De Aria Suites komen ook in de nieuwe Boeing 777-9’s die Cathay besteld heeft en die vanaf 2026 geleverd worden. In die toestellen zal ook een nieuwe First Class geïntroduceerd worden, maar daarvan wordt het ontwerp nog uitgewerkt.

Naar Schiphol zet Cathay de nog relatief nieuwe Airbus A350’s in. Die krijgen voorlopig geen nieuwe Business Class.

Premium Economy Cathay

De vernieuwde Premium Economy-cabine in de 777-300ER. Het product is nu vergelijkbaar met dat in de A350. Beeld: Cathay Pacific.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen