Britse prijsvechter Flybe komt met zomerroute Exeter-Düsseldorf

16 november 2010 - 18:02

EXETER - De Britse luchtvaartmaatschappij Flybe opent in de zomerdientregeling van 2011 een route tussen haar thuisbasis in Exeter en Düsseldorf International. Dat kondigde het bedrijf dinsdag (16 november) aan. Het gaat om de eerste route tussen de stad in het zuidwesten van Groot-Brittannië en een bestemming in Duitsland.

Flybe voert de seizoensroute tussen 23 april en 24 september op zaterdagen uit. De prijsvechter richt zich met name op Duitse toeristen die een bezoek aan Exeter en omgeving willen brengen.

Flybe heeft in Exeter haar hoofdkwartier en een operationele basis gevestigd. Vanaf Exeter International Airport vliegt Flybe ook naar onder andere Amsterdam.

Düsseldorf is een van vijf Duitse bestemmingen van Flybe, naast Frankfurt, Hamburg, Stuttgart en Hannover. De maatschappij vliegt ook vanaf Birmingham, Londen-Gatwick, Manchester en Southampton naar Düsseldorf.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen