Nok Air nieuwe prijsvechter in Thailand

26 juli 2004 - 2:00
BANGKOK - Nok Air, de low budget dochtermaatschappij van Thai Airways, is vorig week van start gegaan. Nok ('vogel') startte met twee Boeing 737-400's uit de vloot van Thai, en voert binnenlandse vluchten uit vanaf Bangkok naar Chiang Mai, Udon Thani en Hat Yai. Later komen daar nog enkele bestemmingen bij, waaronder de bekende toeristenbestemming Phuket.

De twee Boeing 737-400's zijn uitgevoerd in een opvallend vogel-kleurenschema, zo meldt Nok. Opvallend was dat één van de twee toestellen op de eerste dag in dienst van Nok met een vogel in botsing kwam ('birdstrike'). Dit toestel heeft daarom een vervangende neuskegel aangemeten gekregen.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen