TUI: Geen vluchtannuleringen Egypte na bomaanslag hotel

13 oktober 2004 - 2:00
RIJSWIJK – TUI dochters Arke en Holland International hebben in de maand oktober bij luchtvaartmaatschappij Dutchbird extra capaciteit ingekocht. De maatschappij, die vorige week werd overgenomen door de Nederlandse ExelAviationGroup, heeft vier extra vluchtdagen ingezet. TUI perswoordvoerder Jaap de Carpentier Wolf meldt aan Luchtvaartnieuws dat de aanslag, vorige week, op het Hilton Hotel in Taba geen vluchtannuleringen of verminderde belangstelling tot gevolg hebben.

‘We hebben enkele gasten van onze dochter Isropa omgeboekt die naar Taba zouden gaan. Met de Arke en Holland International producten zitten we in en rond Hurghada en Sharm el Sheik ver van Taba verwijdert.’

Dutchbird heeft reeds een extra vlucht uitgevoerd op donderdag 7 oktober en zal nog op 14, 21 en 28 oktober extra vluchten uitvoeren voor Nederlands grootste reisbedrijf


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen