KLM verhoogt frequentie naar Sint Maarten

1 augustus 2003 - 2:00
KLM verhoogt de vluchtfrequentie tussen Amsterdam en Sint-Maarten met ingang van 14 oktober één naar drie retourdiensten per week. De twee nieuwe diensten worden in beide richtingen non-stop uitgevoerd met een MD-11. De huidige dienst Amsterdam-Sint-Maarten-Curaçao-Amsterdam blijft ongewijzigd gehandhaafd.

Deze wordt uitgevoerd met een Boeing 747-400. Door de frequentie-uitbreiding wordt de stoelcapaciteit op deze route meer dan verdubbeld. Daarmee speelt KLM in op de stijgende belangstelling in Nederland en andere Europese landen voor Sint-Maarten als bestemming.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen