Deze week 'gezondheidsweek' op luchthaven van Aruba

31 oktober 2005 - 1:00
ORANJESTAD - Op de luchthaven van Aruba vindt vanaf vandaag (31 oktober) tot en met vrijdag 4 november de ‘Health Week’ plaats, waarin de gezondheid van werknemers, bezoekers en de volledige luchthavengemeenschap centraal staat. Gedurende de hele week worden lezingen gegeven, metingen verricht en workshops gegeven.

Vandaag is de gezondheidsweek van start gegaan met een lezing van dr. M. Badloe over het them “Health on the Job’. Ook konden geïnteresseerden vanmorgen hun bloeddruk laten meten. In de loop van de week volgen meer lezingen en metingen. Naast het meten van de bloeddruk zijn er ook mogelijkheden om de Body Mass Index (BMI) te laten vaststellen.

De ‘Health Week’ eindigt vrijdagavond met een volleybaltoernooi.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen