Embraer toont model nieuwste zakenjets in Europa en V.S.

25 februari 2006 - 1:00
SAO JOSE DOS CAMPOS - Embraer toont vanaf begin maart modellen op ware grootte van haar nieuwste zakenjets, de Phenom 100 en 300, in Europa en de Verenigde Staten. De Braziliaanse vliegtuigbouwer toert met haar cabine mock-ups onder meer door Mexico, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Ook Nederland wordt aangedaan.

In Amerika doen de modellen onder andere de National Business Aviation Association (NBAA) conventie aan. De Phenom 100 en 300 zijn de nieuwste modellen in de reeks zakenjets die Embraer produceert.

Van 9 tot 15 juni zijn de mock-ups in Rotterdam aanwezig. In de tweede helft van 2006 zijn de modellen ook in Azië te zien.



Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen