MAA wil onderhoud zakenvliegtuig Eclipse binnenhalen

10 mei 2006 - 2:00
MAASTRICHT - Volgens luchthaven directeur van Maastricht-Aachen-Airport (MAA) Jan Tindemans is zijn luchthaven een serieuze gegadigde voor de vestiging van een Europees trainings- en onderhoudsbedrijf voor de zakenjet Eclipse 500. Tindemans bevestigt dit tegenover de Limburgse omroep L1. De Eclipse 500 is een superlicht zakenvliegtuig van Amerikaanse makelij dat binnenkort op de markt komt.

Bij de verkoop van het vliegtuig in Europa is de Nederlandse ondernemer Roel Pieper betrokken. Hij wil in Nederland een trainings- en onderhoudsbedrijf.

Zie ook:




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen