Wizz Air kondigt grote uitbreiding in Polen aan

21 oktober 2006 - 2:00
BOEDAPEST - De Hongaarse prijsvechter Wizz Air heeft grote toekomstplannen in Polen. De maatschappij maakt komende week haar plannen bekend, maar lichtte alvast een tipje van de sluier op. Wizz start in juli 2007 met vier vluchten per week tussen Gdansk en Doncaster-Sheffield. Daarnaast start de maatschappij een nieuwe route tussen Gdansk en Malmö, die drie keer per week wordt uitgevoerd.

Wizz Air stationeert een tweede Airbus A320 in Gdansk om de vluchten uit te voeren. Extra routes worden komen week aangekondigd.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen