'Virgin Blue begin 2008 tussen Australi&#235 en Verenigde Staten'

23 oktober 2006 - 2:00
SYDNEY - Virgin Blue hoopt in 2008 te gaan vliegen tussen thuisland Australië en de Verenigde Staten. CEO Brett Godfrey van de luchtvaartmaatschappij zegt in Australische media te verwachten dat de Raad van Bestuur hierover voor kerstmis een beslissing neemt. Wel moeten voor het zover is nog enkele obstakels uit de weg worden geruimd.

Zo moet de vergunning om dagelijks over de Grote Oceaan te vliegen nog verleend worden, en is er nog geen keuze gemaakte met welk type vliegtuig zal woren gevlogen. Toch verwacht Godfrey dat in 2008, bij voorkeur in het eerste kwartaal, voor het eerst een Virgin Blue-vliegtuig koers zet naar Amerika.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen