Toestellen Air Berlin in oktober minder goed bezet

7 november 2006 - 1:00
BERLIJN - De vliegtuigen van Air Berlin waren in oktober met een bezettingsgraad van 83,2 procent minder goed bezet dan in oktober 2005, toen iets meer dan 85 procent van de stoelen gevuld was. Air Berlin vervoerde in oktober 13,8 preocent meer passagiers dan in dezelfde maand vorig jaar. In totaal reisden vorige maand bijna 1,6 miljoen personen met de Duitse low cost carrier.

In de eerste tien maanden van het jaar vervoerde Air Berlin 13,3 miljoen passagiers (+13,5 procent). Daarmee heeft de luchtvaartmaatschappij nu al bijna het totale aantal passagiers van 2005 (13,5 miljoen) bereikt. De bezettingsgraad groeide in de eerste tien maanden van het jaar met 1,5 procentpunt naar 81 procent, zo maakte Air Berlin dinsdag (7 november) bekend.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen