Drie bemanningsleden omgekomen bij crash Boeing 737 in Ecuador

1 september 2008 - 2:00
LATACUNGA - De drie bemanningsleden van het vliegtuig dat zaterdag in Ecuador van de radar verdween, blijken te zijn omgekomen. Het vliegtuig, een Boeing 737-200, is gelokaliseerd op ruim dertig kilometer van de Ecuadoriaanse stad Latacunga. De Boeing was eigendom van Atlantic en verhuurd aan de Venezolaanse staatsmaatschappij Conviasa. Het toestel werd voor een onderhoudsbeurt overgevlogen naar Latacunga.

De Boeing was opgestegen in de Venezolaanse hoofdstad Caracas en stortte vlak voor de landing in bergachtig terrein neer. De weersomstandigheden zouden ten tijde van het ongeluk goed zijn geweest.

Naast de drie bemanningsleden waren er geen andere inzittenden in het vliegtuig aanwezig. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen