Air Contractors voor FedEx vanaf Schiphol naar Londen en Parijs

9 juni 2009 - 2:00
SCHIPHOL - De in Ierland gevestigde luchtvrachtvervoerder Air Contractors heeft een nieuw contract van FedEx in de wacht gesleept. Sinds 1 juni vliegt de maatschappij vier dagen per week van Schiphol naar zowel Londen Stansted als Parijs Charles de Gaulle. De vluchten worden uitgevoerd met een ATR 72.

Air Contractors, met bases op acht Europese luchthavens, vliegt op dit moment met vijftien ATR's. In juli worden nog eens drie ATR-turbopropvliegtuigen geleverd. Air Contractors maakt deel uit van de ASL aviation Group.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen