United Airlines tekent definitief contract voor 25 Dreamliners (foto)

26 februari 2010 - 1:00
CHICAGO - United Airlines heeft met Boeing een definitieve overeenkomst gesloten over een order voor 25 Boeing 787-8 Dreamliners. In de overeenkomst is de mogelijkheid opgenomen om nog eens vijftig Dreamliners aan te schaffen, zo heeft Boeing bekendgemaakt. De cataloguswaarde van de order is 4,2 miljard dollar.

United Airlines maakte in december bekend de langeafstandsvloot te willen moderniseren met de aanschaf van 25 Boeing 787’s en een even groot aantal Airbus A350’s. De levering van de toestellen vindt plaats vanaf 2016, wanneer de Boeing 767 en 747 worden uitgefaseerd.

Bekijk de foto op





Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen