Olympic Air tekent code-share overeenkomst met Etihad Airways

13 mei 2010 - 2:00
DRIEBERGEN - Olympic Air heeft donderdag (13 mei) bekendgemaakt dat ze een code-share overeenkomst is aangegaan met luchtvaartmaatschappij Etihad Airways. Door de samenwerking kan de Griekse maatschappij zo'n zestig bestemmingen uit het Ethiad-netwerk toevoegen aan de eigen dienstregeling.

Binnen de overeenkomst biedt Olympic Air vluchten en tickets voor de route Athene-Abu Dhabi die wordt uitgevoerd door Etihad Airways. Ook de bestemmingen vanaf Abu Dhabi naar Johannesburg, Kaapstad, Sydney en Melbourne verschijnen nu in het netwerk van Olympic.

Omgekeerd biedt Etihad Airways tickets aan die worden uitgevoerd door Olympic Air tussen Athene en Rhodos en tussen Athene en Thessaloniki in Griekenland. Ook de route tussen Athene en Boekarest en Athene en Sofia valt onder de samenwerking.

De overeenkomst gaat op 18 mei 2010 in.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen