Nieuwe communitysite voor piloten officieel van start

9 juni 2010 - 2:00
LELYSTAD - In het Aviodrome in Lelystad is dinsdag (8 juni) de officiële aftrap gegeven voor de website justairborne.com. De stek op het internet is met name gericht op piloten. Daarnaast gaat ook veel aandacht uit naar andere ‘luchtvarenden’, belooft de initiatiefnemer, het Nederlandse bedrijf Partner Performance. De voertaal voor de nieuwe luchtvaartsite is Engels.


Justairborne.com positioneert zichzelf als een ‘social network’ en een ‘community’ voor piloten en andere luchtvarenden, zoals cabinepersoneel.

Leden van de website - een gratis registratie is nodig voor toegang - kunnen via het portal eigen ervaringen uitwisselen. Individuele leden kunnen zich aansluiten bij ‘groups’ en communiceren met andere leden die dezelfde interesse delen, aldus de makers van de site.

Naast leden kent justairborne.com ook betalende premium leden, die meer foto’s kunnen uploaden en gebruik kunnen maken van speciale aanbiedingen.

is een samenwerking aangegaan met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) en het Aviodrome.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen