Tiara Air vaker rechtstreeks tussen Bonaire en Aruba

1 juli 2010 - 2:00
KRALENDIJK - De Arubaanse regionale luchtvaartmaatschappij Tiara Air verhoogt het aantal vluchten tussen Bonaire en Aruba van vier naar zeven per week. Met ingang van 12 juli kunnen passagiers hierdoor op maandag, woensdag en vrijdag een dagtrip maken van het ene eiland naar het andere. Tot op heden was dat nog niet mogelijk, meldt de Antilliaanse krant Amigoe.

Tiara Air vliegt sinds drie jaar als enige maatschappij non-stop tussen Aruba en Bonaire. Andere bestemmingen waarop de kleine maatschappij vliegt vanaf thuisbasis Aruba zijn Curaçao, Punto Fijo in Venezuela en Rio Hacha in Colombia. De vloot bestaat uit drie Shorts SD3-30’s met plaats voor 36 passagiers.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen