Nieuwe internationale terminal Atlanta woensdag open

15 mei 2012 - 2:00

ATLANTA - Op de luchthaven van Atlanta wordt woensdag de nieuwe internationale terminal geopend. Voortaan zullen alle internationale passagiers die in Atlanta vertrekken of arriveren via de 'Maynard H. Jackson Jr. International Terminal' afgehandeld worden. Het eerste vliegtuig dat gebruik zal maken van Concourse F, de nieuwe pier die direct in verbinding staat met de nieuwe terminal, is een vlucht van Delta Air Lines naar Tokio.

Ook de bestaande Concourse E, de pier die tot op heden al gereserveerd was voor internationale vluchten, staat rechtstreeks in verbinding met de nieuwe internationale terminal. Inclusief de twaalf nieuwe gates van Concourse F beschikt Atlanta's Hartsfield-Jackson International Airport daarmee over veertig gates voor de afhandeling van internationale vluchten.

Members van Luchtvaartnieuws.nl hebben toegang tot het volledige artikel.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen