Ryanair viert 5-jarig jubileum van Weeze als basis

2 juni 2012 - 12:01

WEEZE - Ryanair viert het 5-jarige jubileum van Airport Weeze als basis. De Ierse prijsvechter meldt vanaf zijn eerste vlucht in 2003 bijna 12 miljoen passagiers te hebben vervoerd vanaf de luchthaven.

Ryanair stationeerde in 2007 twee vliegtuigen op Weeze, die naar tien bestemmingen in Europa vlogen. Momenteel gaat het om acht Boeing 737-800’s, gebruikt voor vluchten naar 53 Europese luchthavens.

Nieuw vanaf Weeze sinds 15 mei 2012, zijn de bestemmingen Chania (Kreta), Thessaloniki, Bilbao, Jerez de la Frontera, Mahon, Pescara en Budapest. De budgetmaatschappij biedt bovendien vanaf 2 september ook vluchten aan van en naar Modlin bij Warschau.

De totale vloot van Ryanair bestaat uit 290 toestellen van het type Boeing 737-800NG. Daar bovenop komen de definitieve orders voor nog dertien vliegtuigen, die in de loop van 2012 geleverd moeten worden.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen