KLM serveert gerechten topchef Van Oostenbrugge

22 oktober 2014 - 13:04 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - Al jaren ontwikkelen Nederlandse chef-koks exclusieve maaltijden voor de World Business Class van KLM. Vanaf 1 november is het de beurt aan Richard van Oostenbrugge om de maaltijden te verzorgen. Van Oostenbrugge is topchef in restaurant Bord’Eau, gevestigd in het Amsterdamse hotel De L'Europe.

De maaltijden worden verzorgd op intercontinentale KLM-vluchten vanaf Amsterdam. Door bewust te kiezen voor een samenwerking met Nederlandse topchefs zegt KLM op hoog niveau te willen investeren in haar producten en service aan boord.

Van Oostenbrugge heeft samen met zijn Sous Chef Thomas Groot een menu ontwikkeld waarbij de gerechten van Bord’Eau aan boord bij KLM worden geserveerd. Het menu is beschikbaar van 1 november tot en met 15 februari.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen