ANA trakteert passagiers op nieuw soort noedels

ANA 787
25 november 2017 - 12:05 | Door: 
Yves Kremer
| Foto: ANA

TOKIO - All Nippon Airways (ANA) breidt haar samenwerking met noedelfabrikant IPPUDO uit met de Triton-noedelsoep. Het gerecht wordt geserveerd in Premium Economy op internationale vluchten en staat vanaf december op de snackkaart.

Het gerecht bestaat uit ramen noedels, wat wordt geserveerd in kippen- en varkensbouillon. Het gerecht wordt afgemaakt met kool, ui, tempurabeslag en yuzu-kruiden. De naam, Triton, is een samentrekking uit de kleur van de maatschappij, Triton-blauw, en de namen van kip en varken in het Japans, respectievelijk Tori en Ton.

ANA en IPPUDO werken sinds 2013 samen via noedelgerechten in First en Business Class.
 

Copyright Reismedia BV 2025 - Cookieinstellingen
Profiteer nu van 30% korting
x
Ontvang een jaar lang 30% korting op het beste van Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws. Krijg onbeperkt toegang tot al het nieuws en de bijbehorende Apps. Ontvang tevens 12 maanden het Luchtvaartnieuws Magazine in de mail of op de mat.