Wizz Air Abu Dhabi start vluchten naar Malediven en Koeweit

Wizz Air Abu Dhabi
26 juli 2022 - 12:19 | Door: 
Fabian Bais
| Foto: Wizz Air

ABU DHABI – Wizz Air Abu Dhabi vliegt vanaf oktober naar de Malediven en Koeweit. De opening van deze nieuwe routes is, behalve voor de inwoners uit de Verenigde Arabische Emiraten, ook een goedkoop alternatief voor reizigers uit Oost-Europa. Wizz Air verbindt vele Oost-Europese bestemmingen met Abu Dhabi, waar reizigers dan kunnen overstappen.

Wizz Air Abu Dhabi vliegt vanaf 4 oktober vier keer per week naar de Maldiven en vanaf 30 oktober dagelijks naar Koeweit. De vluchten worden uitgevoerd met de A321neo. Dat toestel biedt plaats aan 239 passagiers.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen