Eerste vlucht Royal Jordanian op Brussels Airport feestelijk onthaald

Royal Jordanian A321 Brussel
27 oktober 2023 - 11:23 | Door: 
onze redactie
| Foto: Brussels Airport

BRUSSEL - Royal Jordanian heeft voor het eerst sinds tien jaar weer een vlucht uitgevoerd tussen Amman en Brussel. De start van de hervatte lijndienst werd donderdag feestelijk ingeluid met een traditioneel watersaluut van de luchthavenbrandweer. 

Vanaf nu vliegt Royal Jordanian drie keer per week op de route, als aanvulling op de vier wekelijkse vluchten die de luchtvaartmaatschappij op Schiphol aanbiedt.

Op de eerste vlucht naar Brussel zette Royal Jordanian een Airbus A321 in die is voorzien van het retro kleurenschema van de luchtvaartmaatschappij.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen