Austrian start zakenjetservice voor Business Class-passagiers

22 mei 2007 - 2:00
WENEN - Austrian Airlines start een speciale zakenjetservice. Business Class-passagiers wordt de mogelijkheid geboden vanuit heel Europa met een privé-jet naar Wenen te vliegen, om daar over te stappen op een intercontinentale Austrian-vlucht. Daarbij werkt de carrier samen met de bekende Oostenrijkse zakenjetoperator JetAlliance, zo meldt Austrian.

Vertrek- en landingstijden van de Businnes Jet en de langeafstandsvluchten worden op elkaar afgestemd, waardoor volgens Austrian de wachttijden op de Weense hub aanzienlijk korter zijn.

Een aparte paspoort- en veiligheidscontrole dragen bij aan de exclusieve transferservice. Bij aankomst in Wenen worden de Business Class passagiers opgevangen en begeleid naar hun langeafstandsvlucht.

Lufthansa, een partner van Austrian Airlines binnen de Star Alliance, biedt sinds enige jaren in samenwerking met NetJets een vergelijkbare zakenjetservice.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen