Sneeuwval zorgt voor veel vertragingen in Europa

23 februari 2005 - 1:00
AMSTERDAM – Hevige sneeuwval heeft op verschillende luchthavens in Europa voor veel vertragingen en annuleringen gezorgd. Vluchten van en naar ondermeer de luchthavens rond Parijs, Frankfurt en Stuttgart moeten door het slechte weer noodgedwongen aan de grond blijven of lopen fikse vertraging op. Grote delen van Europa gaan momenteel gebukt onder het winterweer.

In grote delen van Europa, waaronder Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië, ligt het landschap onder een dikke laag sneeuw. Ook op autosnelwegen heeft het verkeer last van sneeuw en gladheid.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen