Alle inzittenden komen om bij crash Nigeriaans vliegtuig (video)

23 oktober 2005 - 2:00
LAGOS - Het zaterdagavond (22 oktober) in Nigeria verongelukte vliegtuig is gevonden. Alle inzittenden zijn omgekomen, ondanks dat eerst werd verondersteld dat de helft van de inzittenden de ramp had overleefd. Dit meldt het Rode Kruis ter plaatse. Aan boord van de Boeing 737-200 van Bellview Airlines bevonden zich 117 personen, waaronder Europeanen en regeringsvertegenwoordigers uit Nigeria.

Het toestel verdween zaterdagavond kort na de start vanaf de luchthaven van Lagos van de radar, tijdens een vlucht naar de hoofdstad Abuja. Eerder werd er van uit gegaan dat het toestel in zee was gestort. Tijdens de ramp waren de weersomstadigheden in Nigeria zeer slecht, met harde regen en onweer.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen