Leasemaatschappij LCAL bestelt zes extra Boeing 787's (foto)

13 november 2007 - 1:00
DUBAI - De in Dubai gevestigde leasemaatschappij LCAL heeft bij Boeing een order geplaatst voor zes extra 787-8 Dreamliners. Daarmee groeit het totaal aantal door LCAL bestelde toestellen van dit type tot 21. LCAL is in 2005 opgericht. Het bedrijf concentreert de activiteiten exclusief op de bij luchtvaartmaatschappijen nu al populaire Boeing 787.

LCAL was de eerste leasemaatschappij die koos voor de 787. In 2009 neem het bedrijf logischerwijs ook als eerste leasemaatschappij een 787 in ontvangst.

Een deel van de Dreamliners van LCAL zullen worden voorzien van Rolls-Royce Trent 1000-motoren. Met General Electric is het bedrijf in onderhandeling om een aantal toestellen te voorzien van GEnx-motoren.

Bekijk de foto.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen