Luchttaxibedrijf Sky-Taxi van start met commerci&#235le vluchten

23 september 2008 - 2:00
DRIEBERGEN - Het nieuwe Nederlandse luchttaxibedrijf Sky-Taxi heeft de benodige papieren rond om dinsdag (23 september) te starten met het aanbieden van commerciële vluchten. Eigenaar Roland Kortenhorst meldt aan Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl dat er keihard gewerkt is door alle betrokkenen om de operatie op te kunnen starten.

Woensdag (24 september) vliegt het enige toestel in de vloot, de PH-ORJ, van Amsterdam naar Rotterdam om de eerste klant te vervoeren naar Hamburg en aansluitend naar Zuid-Frankrijk.

Ook voor de daarop volgende dagen zijn boekingen binnengekomen voor vluchten met de Cessna Citation Mustang. Kortenhorst: “Je merkt dat de zakenreizigers ons concept ontdekken. Snel privé vliegen, zonder franje, maar ook zonder lange rijen en andere tijdconsumerende activiteiten op luchthavens.”

 © Luchtvaartnieuws.nl – Sky-taxi

Van onze verslaggever




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen