Landingspoging ruimteveer Atlantis uitgesteld tot zondag

23 mei 2009 - 2:00
CAPE CANAVERAL - De NASA houdt het zaterdag (23 mei) voor gezien met de terugkeer van het ruimteveer Atlantis. Het weer op de beoogde landingsplaats in noordoostelijk Florida is te slecht. Zondag volgt een nieuwe landingspoging, berichtte het agentschap.

Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA krijgt een Afro-Amerikaanse chef. President Barack Obama heeft de voormalig astronaut Charles Bolden uitgekozen om NASA te leiden, meldde het Witte Huis zaterdag. Bolden is momenteel een generaal buiten dienst van de Amerikaanse mariniers.

(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen