KLM blijft langer Japans koken met Okura

4 december 2014 - 16:44 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - KLM en het Amsterdamse hotel Okura hebben donderdag het samenwerkingcontract voor een periode van twee jaar verlengd. De luchtvaartmaatschappij en het Okura stellen al sinds 2008 gezamenlijk de Japanse maaltijden samen voor vluchten tussen Schiphol en Japan. Dat gebeurt voor zowel de passagiers in economy class als business class.

De Japanse maaltijden worden geserveerd op vluchten van KLM naar Tokio, Osaka en Fukuoka. Ook op de retourvluchten naar Nederland krijgen passagiers maaltijden voorgeschoteld waarbij het Okura betrokken is.

In 2013 kookte chefkok Onno Kokmeijer van Okura’s sterrenrestaurant Ciel Bleu drie maanden voor business class-passagiers van KLM.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen